Quantum IMS uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje na tej spletni strani. Piškotki vam omogočajo uporabo določenih funkcionalnosti na naši strani, nam pa pomagajo pri razvoju in snovanju vsebin. Z nadaljnjo uporabo naše strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.
kosarica 0
Jezik
kosarica 0

Program IPP

IPP (Program individualne presnovne podpore)

Človeška presnova je podvržena strogim biokemijskim pravilom in mehanizmom, ključnega pomena zanjo pa je presnova aminokislin. Seveda pa si nista niti dva človeka na tem svetu enaka, prav tako se med seboj razlikujejo bolezni, ki nas pestijo, in vzvodi, ki do njih privedejo. Program IPP (individualne presnovne podpore) je naravnan na potrebe posameznika in odpravljanje zdravstvenih težav, ki ga pestijo. Rezultat tovrstnih stremljenj je serija aminokislinskih izdelkov Quantum, v kateri ima vsak izdelek svoj način uporabe. Posebnost izdelkov Quantum je v tem, da jih lahko uporabniki uživajo v različnih programskih kombinacijah in da ima vsak program svoj poseben učinek. Treba pa je poudariti, da program ni namenjen zdravljenju ali diagnosticiranju bolezni. Vse spodaj predstavljeno gradivo je izključno informacijskega in priporočilnega značaja.

Različica 1

Interaktivni program z individualnimi priporočili

Za optimalni učinek kompleksa Quantum vas prosimo, da izpolnite vprašalnik. Na osnovi dobljenih rezultatov bo ustvarjen vaš individualni 3-mesečni program.

Različica 2

Program na osnovi teme, ki vas zanima

Informacije o naših programih si lahko preberete v meniju »Programi« ali pa v rubriki Aminokisline in zdravje. Izberite tisti program, za katerega menite, da je za vas najpomembnejši oz. najkoristnejši. Če ugotovite, da potrebujete več programov naenkrat, nikar ne hitite – lahko prehajate s programa na program, v odvisnosti od tega, kateri je za vas najpomembnejši. Vsakemu programu sledite 3 mesece.

Različica 3

Vaša osebna izbira izdelka

Spoznajte serijo izdelkov Quantum. Lahko izberete enega ali več. Svetujemo, da jih uporabljate 3 mesece. 

Kontakt

IMT d.o.o.
Ljubljanska c. 12f
Trzin

Splošne informacije

Naroči se na novice

 
InMaster shop 2018 ©